×
drithërat, 7 dhjetor 2011
Në 15-20 vitet e ardhshme Rusia, për llogari të rritjes së produktivitetit dhe shfryt
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2011
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31