×
diplomacia, Prill 2013
Të hënën, më 29 prill, ambasadorët e Bashkimit Europian dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Ukrainë do të vizitojnë ish-Kryeministren e vendit, Julia Timoshenko, në spitalin e Kharkovit, njoftoi Nënkryetari i Partisë "Atdheu" Grigori Njemirja.
Diplomati suedez Raoul Wallenberg, i cili ndërroi jetë në vitin 1947, do të b
Diplomatët e BE-së në Phenian ende nuk kanë vënë re ndonj
Website-i “WikiLeaks” ka botuar më shumë se 1.7 milion dokumente të shërbimit sekret dhe atij diplomatik amerikan që u përkasin viteve nga 1973-1976.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
1
2
3
4
5
6
7
10
11
12
13
14
16
17
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30