×
treni, 2011
Kina testoi me sukses të plotë trenin e aftë që të lëviz
Kompania “Rrugët Hekurudhore të Rusisë” i porositi kompanisë gjermane “Siemens” edhe 8 trena të tjerë me shpejtësi të lartë “Sapsan” për 297 milionë euro.
treni, hekurudha, Sapsan
Midis Moskës dhe Parisit filloi të qarkullojë treni direkt për pasagjerë. Sot
Për shkak të telefonatës paralajmëruese në lidhje me minimin e trenit
Midis Moskës dhe Pekinit do të fillojë të qarkullojë një tren turistik.
Prodhuesja kineze e trenave të shpejtësisë të lartë - kompania “China CNR Corp” - po i tërheq mbrapsht 54 trenat për pasagjerë, të cilët lëvizin sipas itinerarit Pekin-Shanghai.
Detajet e raketave i vodhën nga treni i ngarkuar me municione në Rumani, kur makinistët po shisnin në mënyrë të paligjshme karburantin. Për këtë njoftoi sot Agjencia rumune Agerpres.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31