×
partitë politike, 17 qershor 2013
Ministri i Industrisë dhe Tregtisë Martin Kuba u zgjodh kryetar i Partisë Demokratike Qytetare të Republikës Çeke. Më parë Martin Kuba ka mbajtur postin e Zëvendëskryetarit të parë të Partisë Demokratike Qytetare.
Udhëheqësit e partive greke, të cilat janë pjesë e koalicionit qeveritar, dit
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30