×
partitë politike, Qershor 2013
Ish-Kreu i Partisë Laburiste të Australisë Kevin Rudd do të bëhet sërish lideri i saj pas përfundimit të votimit, të shpallur nga Kryeministra në fuqi Julia Gillard.
Koalicioni opozitar i Shqipërisë i kryesuar nga Partia Socialiste shpalli sot fitoren e tij bindë
Në Mongoli sot për postin e presidentit të vendit po luftojnë 3 kandidatë. Sipas sondazheve të opinionit publik, shans më të mirë për të fituar ka Presidenti aktual Tsakhiagiin Elbegdorj.
Ministri i Industrisë dhe Tregtisë Martin Kuba u zgjodh kryetar i Partisë Demokratike Qytetare të Republikës Çeke. Më parë Martin Kuba ka mbajtur postin e Zëvendëskryetarit të parë të Partisë Demokratike Qytetare.
Udhëheqësit e partive greke, të cilat janë pjesë e koalicionit qeveritar, dit
Bashkëpunëtorët e njësisë policore çeke për luftën kundër krimit të organizuar arrestuan një sërë anëtarësh të Partisë Civile Demokratike (PCD), njoftojnë mediat lokale.
Në qytetin serb Shabac u themelua një bashkim i ri politik me emrin "Partia Ruse", njoftoi Kryetari
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30