×
partitë politike, Prill 2013
Në zgjedhjet presidenciale në Paraguaj fitoren e korri përfaqësuesi i Partisë "Colorado", biznesmeni dhe funksionari sportiv Horacio Cartes. Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve nuk janë shpallur ende, por rivali kryesor i Cartes, kandidati i Partisë Liberale, Efrain Alegre, e ka pranuar tashmë humbjen e vet.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30