×
partitë politike, Shtator 2012
Ish-Kandidati i pavarur për president i SHBA Ralf Nader në një intervistë për botimin “Politico” e quajti Barack Obama kriminel lufte.
Për këtë deklaroi në një intervistë për Radiokompaninë
Kryeministri aktual i Japonisë Yoshihiko Noda u rizgjodh në postin e liderit të Partisë Demokratike, që është në pushtet. Ai mbajti gjithashtu dhe postin e kryeministrit. Në zgjedhjetbrenda partisë, që u mbajtën në Tokio, Yoshihiko Noda morri shumicën e votave.
Në Holandë dolën përfundimet e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare. Fituese u shpall
Në Holandë sot do të mbahen zgjedhjet e parakohshme parlamentare, në bazë të rezultateve të të cilave do të formohet kabineti i ri i ministrave.
Partia Demokratike emëroi zyrtarisht Barack Obama kandidatin e saj për president të SHBA. Vendimin e partisë në Kongresin në Karolinën e Veriut e njoftoi ish-Presidenti Bill Clinton.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
3
4
5
7
8
9
10
11
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
27
28
29
30