×
partitë politike, 8 maj 2012
Liderët e fraksioneve të Partisë Komuniste dhe Partisë "Rusia e Drejtë" («Справедливая
Kryeministri izraelit Benjamin Netanjahu ra në ujdi me partinë më të madhe opozitare “Kadima” për të formuar qeverine e re. Në lidhje me këtë nuk do të mbahen zgjedhjet e parakohshme në vend.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
1
2
3
4
5
6
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
26
27
28
29
30
31