×
partitë politike, Mars 2012
Lëvizja e protestës në Rusi po merr drejtim konstruktiv. Protestat e rrugës si formë e shprehjes së qëndrimit qytetar e konsumuan veten shpejt dhe tani opozita po kërkon forma të tjera të ndikimit mbi pushtetin.
Sipas të dhënave paraprake të KQZ-së, në zgjedhjet e fundit presidenciale në
Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev i dha udhëzim Ministrisë së Drejtësisë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
1
2
3
4
7
8
9
10
11
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31