×
partitë politike, 10 janar 2012
Ish-Ministri i Financave i Rusisë Aleksei Kudrin, i cili jo shumë kohë më parë
Në qytetin e dytë më të madh libian Benghazi u njoftua mbi krijimin e Partisë së parë islamike për Reformën dhe Zhvillimin në vend.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
5
6
7
8
9
12
14
15
18
19
20
21
22
23
28
29
30
31