×
partitë politike, 7 dhjetor 2011
Në shoqërinë ruse temë № 1 vazhdojnë të mbetet, si dhe më parë, rezultatet e zgjedhjeve në Dumën Shtetërore.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2011
1
2
3
8
10
11
15
16
17
18
22
24
25
26
27
28
29
31