×
Kamçatka, Qershor 2013
Të enjten në Kamçatkë u aktivizua vullkani Shivelluç, i cili filloi të lëshojë në atmosferë hi dhe të gazëra. Vullkani volli një shtyllë hiri me një lartësi prej 10 kilometrash mbi nivelin e detit.
Në krahinën e Kamçatkës është shpallur gjendja e jashtë
Vullkani Shiveluç, i cili u aktivizua në Kamçatkë, volli 3 shtylla gazi me hi, lartësia e më të madhit prej tyre arriti treguesin 9 km mbi nivelin e detit.
Sizmiologët regjistruan dy tërmete që ranë në Oqeanin Paqësor në brigjet perëndimore të Kamçatkës dhe në territorin e saj.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
3
4
5
6
8
9
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
28
29
30