×
Kamçatka, 23 prill 2013
Vullkaneve Shiveluç, Kizimen dhe Plloskij Tollbaçik (russ. "Шивелуч", "Кизимен" и "Плоский Толбачик"), që janë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28
29
30