×
mbrojtës i të drejtave të njeriut, 21 qershor 2013
Në kuadër të Forumit Global të Mediave, që sapo u mbyll në Bonn, pjesëmarrësit diskutuan temën "Biznesi dhe të Drejtat e Njeriut".
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30