×
Mikhail Gorbachev, 2011
Sot u mbushën plot 20 vjet që nga koha e ngjarjeve historike në Moskë
  Nesër do të mbushen plot 20 vjet që nga dita e grushtit të shtetit të vitit 1991.  Më 19 gusht një grup udhëheqësish të Bashkimit Sovjetik e deklaruan Presidentin Mikhail Gorbachev të paaftë për drejtim (incapacitated).
  Në mëngjesin e 19 gushtit të vitit 1991 qytetarët sovjetikë u
Presidenti i Federatës Ruse Dimitri Medvediev dekoroi ish presidentin e Bashkimit Sovjetik Mihaill Gorbaçov, që mbushi plot 80 vjeç, me urdhrin e  Andrei Pervozvanovit.
80-vjetori i Mikhail Gorbachevit kremtohet në shkallë ndërkombëtare. Por në qoftë
Ish presidenti i Bashkimit Sovjetik Mikhail Gorbachev mbushi plot 80 vjeç. Jubileun e vet ai do ta festojë me familjen dhe miqtë e vet në Moskë. Kurse më 30 mars në Londër do të organizohet aktiviteti kryesor me pjesëmerrjen e vetë Gorbachevit.
Ish presidenti i Bashkimit Socjetik Mihaill Gorbaçov, i cili më 2 mars kremton 80 vjetorin e
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31