×
Mikhail Gorbachev
Ish-Presidenti i Bashkimit Sovjetik, Mihaill Gorbaçov, u shtrua në spital në Moskë. Sipas njoftimit
Të enjten ish-Presidenti i Bashkimit Sovjetik, Mihaill Gorbaçov, shprehu shqetësimin e tij lidhur me
Ish-Presidenti i Bashkimit Sovjetik Mihaill Gorbaçov botoi librin e vet të kujtimeve me titull "Në vetmi me vetveten". "Në të nuk ka vetëm politikë, por edhe shumë episode nga jeta personale.
Regjizori britanik Ridley Scott do të xhirojë një film rreth negociatave të Liderit sovjetik Mikhail
Rusia i refuzoi Prokurorisë së Përgjithshme të Lituanisë kërkesën
Sot u mbushën plot 20 vjet që nga koha e ngjarjeve historike në Moskë
  Nesër do të mbushen plot 20 vjet që nga dita e grushtit të shtetit të vitit 1991.  Më 19 gusht një grup udhëheqësish të Bashkimit Sovjetik e deklaruan Presidentin Mikhail Gorbachev të paaftë për drejtim (incapacitated).
  Në mëngjesin e 19 gushtit të vitit 1991 qytetarët sovjetikë u
Presidenti i Federatës Ruse Dimitri Medvediev dekoroi ish presidentin e Bashkimit Sovjetik Mihaill Gorbaçov, që mbushi plot 80 vjeç, me urdhrin e  Andrei Pervozvanovit.
80-vjetori i Mikhail Gorbachevit kremtohet në shkallë ndërkombëtare. Por në qoftë
Ish presidenti i Bashkimit Sovjetik Mikhail Gorbachev mbushi plot 80 vjeç. Jubileun e vet ai do ta festojë me familjen dhe miqtë e vet në Moskë. Kurse më 30 mars në Londër do të organizohet aktiviteti kryesor me pjesëmerrjen e vetë Gorbachevit.
Ish presidenti i Bashkimit Socjetik Mihaill Gorbaçov, i cili më 2 mars kremton 80 vjetorin e
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2018
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31