×
narkotrafiku, 2011
Droga afgane destabilizon situatën politike në Ballkan, nëpërmjet të cilit kalon gati 70% e saj, njoftoi Kreu i Shërbimit Federal të Rusisë për Monitorimin e Trafikimit të Drogës Viktor Ivanov.
Rusia dhe Serbia përfunduan marrëveshjen për bashkëpunimin në luftë
Njësitë speciale të Rusisë, Kirgistanit dhe Taxhikistanit do të luftojnë bashkarisht kundër trafikimit të drogës në territoret e shteteve të Organizatës së Traktatit mbi Sigurimin Kolektiv (OTSK).
Rusia i propozon BE krijimin e agjencisë së përbashkët për luftën kundër prodhimit dhe trafikimit të drogës nga Afganistani.
Rusia i ofroi Bashkimit Evropian krijimin e agjencisë së përbashkët për
Rusia i propozoi Këshillit të Sigurimit të OKB-së për ta njohur trafikun e drogës nga Afganistani si rrezik kërcënues global.
Rusia mirëpret nismën e Francës për diskutimin e problemeve të luftës kundër trafikimit global të drogës në samitin e “G-8”, i cili do të zhvillohet në qytetin francez Deauville më 26-27 maj.
Pjesëmarrësit e mbledhjes ministrore në Paris, në kuadrin e përgatitjes s
Më 10 maj në Paris u hap takimi 2-ditor i përfaqësuesve të vendeve të “Tetëshes së Madhe” kushtuar luftës kundër narkotrafikut transatlantik.
Rusia, pasi vuri në dispozicion tranzitin falas nëpërmjet territorit të vet pë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31