×
konferencë ndërkombëtare, 5 qershor 2013
Konferenca Ndërkombëtare mbi Sirinë, e propozuar nga Rusia dhe Shtetet e Bashkuara të
Trafikimi i drogës është shndërruar në një sfidë globale për tërë komunitetin ndërkombëtar, ndërsa për shtete të veçanta madje në fatkeqësi mbarëkombëtare.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
3
4
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
19
20
21
22
23
26
29
30