×
konferencë ndërkombëtare, 1 shkurt 2013
Ish diplomati gjerman Volfgang Ischinger dhe Ministri i Mbrojtjes i Gjermanisë Thomas de Maiziere hapën n
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
28