×
Ministria e financave, Prill 2013
Takimi vjetor i majit i ministrave të financave të Japonisë, Kinës dhe Koresë së Jugut këtë vit nuk do të mbahet, njoftoi ditën e premte kanali televiziv japonez NHK.
Ministri rus i Financave, Anton Silluanov, nuk pret ndonjë reduktim të rejtingut sovran të Rusisë për shkak të krizës së ekonomisë botërore.
Detyra kryesore e Ministrit të ri të Financave, Haris Georgiadis, do të jetë stabilizimi i sistemit financiar, i cili po përjeton një krizë akute. Qeveria e Qipros miratoi programin kombëtar për shpëtimin e ekonomisë nga default-i.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
1
2
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30