×
zgjedhjet parlamentare, 5 tetor 2012
Sipas rezultateve të numërimit të 100% të fletëve të votimit pas
Mbreti i Jordanisë Abdullah II ditën e enjte shpërndau parlamentin dhe lëshoi një dekret për mbajtjen e zgjedhjeve të parakohshme.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
4
6
7
8
9
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
30
31