×
zgjedhjet parlamentare, 1 tetor 2012
Koalicioni i opozitës "Ëndrra gjeorgjiane" deklaron mbi shkeljet e rënda që po ndodhin sot në zgjedhjet parlamentare të vendit. Sekretari për shtyp i koalicionit njofton se në një sërë zonash votuesit votuan me karta identiteti të rreme.
Në Gjeorgji filluan zgjedhjet parlamentare. Dhe autoritetet, dhe opozita i quajnë ato më të rëndësishmet në historinë e vendit. Sipas fjalëve të Presidentit Mihail Saakashvili, në këtë ditë do të vendoset nëse Gjeorgjia do të lëvizë përpara apo do të kthehet prapa. Kundërshtarët e regjimit druhen se autoritetet do të përpiqen të falsifikojnë përfundimet e votimit.
Në Gjeorgji sot mbahen zgjedhjet parlamentare. Ato janë vendimtare për zhvillimin e mëtejshëm të vendit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
4
6
7
8
9
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
30
31