×
zgjedhjet parlamentare, Maj 2012
Sipas sondazhit të kompanisë “Public Issue”, koalicioni grek i forcave radikale të majta SYRIZA
Zgjedhjet parlamentare, të Kuvendit Popullor, po mbahen sot në Algjeri. Për 462 mandate deputetësh po luftojnë përfaqësuesit e 44 partive politike dhe disa kandidatë të pavarur.
Në Siri filluan zgjedhjet e para parlamentare demokratike në 40 vitet e fundit, në të
Siç njofton kompania radiotelevizive serbe B-92 me referim te burimet e saj, në raundin e dytë
Në Serbi filloi periudha e të ashtuquajturës "heshtje parazgjedhore", e cila do të zgjasë deri në mbrëmjen e 6 majit, kur në vend do të përfundojnë zgjedhjet presidenciale, parlamentare dhe komunale.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
1
2
3
5
6
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31