×
Indonezia, 10 qershor 2013
Një avion i kompanisë ajrore indoneziane Merpati Nusantara Airlines kreu të hënën një ulje emergjente në aeroportin e Kupang dhe gjatë kësaj u nda në dy pjesë. Si rezultat i këtij incidenti u lëndua një person.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30