×
Indonezia, 17 tetor 2012
Trupat e dy policëve indonezianë me grykë të prerë dhe shenja torturash u
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
2
3
4
6
7
8
9
11
13
14
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31