×
Indonezia, 16 maj 2012
Paketën me planin e fluturimit të avionit rus “Sukhoi Superjet-100”, i cili u rrëzua në perëndim të ishullit Java, e gjetën ekipet indoneziane të shpëtimit.
Komisioni i hetimit të katastrofës së avionit SSJ-100 filloi transkriptimin e vetëregjistruesit të zërit që ndodhej në bordin e tij, i cili u gjet në vendin e rrëzimit në Indonezi.
Në vendin e katastrofës së avionit rus “Sukhoi Superjet-100” në Indonezi u gjet vetëm një “kuti e zezë” - vetëregjistuesi i zërit në bord. Ai është djegur dhe dëmtuar pjesërisht.
Vetëregjistruesi i zërit, i cili u gjet në vendin e rrëzimit të aeroplanit rus “Sukhoi Superjet-100” në Indonezi, është dëmtuar rëndë. Por moduli me të dhënat e duhura fatmirësisht ka shpëtuar, njoftojnë ekspertët që po punojnë aktualisht me “kutinë e zezë”.
Dy “kutitë e zeza” të avionit rus “Sukhoi Superjet-100” të rrë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
12
13
19
20
24
25
26
27
28
29
30