×
Meksika, 7 maj 2013
Të paktën 18 persona humbën jetën dhe 36 të tjerë u plagosën sot në periferi të Mexico City si pasojë e shpërthimit të një autocisterne me gaz natyror të lëngëzuar.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
1
2
3
4
5
10
11
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
31