×
Meksika, 28 shkurt 2013
Në qytetin meksikan të Mexicali policia lokale zbuloi dhe sekuestroi një top të fuqishë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
2
3
4
6
7
9
10
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27