×
Meksika, 5 shkurt 2013
Policia e qytetit meksikan të Acapulco-s njoftoi mbi përdhunimin e 6 turisteve spanjolle dhe një meksikaneje nga një grup militantësh të armatosur. Sipas njoftimeve, kriminelët në mëngjes herët më 4 shkurt bastisën shtëpitë pranë plazhit.
Shkaku i shpërthimit të një rrokaqielli, të ndodhur javën e kaluar n
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
2
3
4
6
7
9
10
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27