×
Meksika, 16 nëntor 2012
Kompania ajrore meksikane “Interjet” në kontratën e nënshkruar më parë
Deputeti i njërës prej forcave kryesore politike në Meksikë Fernando Belaunsaran propozoi legalizimin e kultivimit dhe shpërndarjes së marihuanës në vend.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
1
2
3
4
6
7
8
9
10
11
12
14
17
18
19
20
21
22
24
25
28
30