×
Meksika, 17 shtator 2012
Hakerët meksikanë në Ditën e Pavarësisë të vendit zaptuan faqet e Internetit të qeverisë, faqet e partive politike dhe ato të mediave shtetërore.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
14
15
16
20
22
23
25
27
28
29
30