×
Japonia, 17 maj 2013
Në ishullin rus Kunashir mbërriti pa viza një grup japonezësh, ish-banorë të ishujve Kurile dhe pasardhës të tyre.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
1
3
4
5
6
9
11
12
14
18
19
25
26
31