×
Japonia, 20 shkurt 2013
"Rosneft" mund të përfshijë kompanitë tregtare japoneze Marubeni, Inpex, Itochu, JAPEX dhe Sodeco n
Kryeministri i Japonisë Shinzo Abe dhe Presidenti i SHBA-së Barack Obama gjatë takimit të tyre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
1
2
3
4
9
10
11
16
17
19
22
23
24
26