×
Japonia, 7 shkurt 2013
Të enjten 2 avionë gjuajtës rusë shkelën hapësirën ajrore të Japonisë mbi ujërat territoriale pranë ishullit Rishiri të provincës së Hokkaido-s, deklaroi Tokio zyrtare.
Autoritetet japoneze propozuan që të merren në konsideratë jo vetëm efektet shkatërruese si pasojë e cunameve dhe tërmeteve për centralet bërthamore, por edhe sulmet terroriste, rrëzimet e avionëve dhe sulmet e hakerëve në server.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
1
2
3
4
9
10
11
16
17
19
22
23
24
26