×
Japonia, 22 janar 2013
Më 19 janar në Tokio në moshën 73-vjeçare ndërroi jetë Taiho Koki - një nga mundësit më të mëdhenj në historinë e sportit të sumos.
Zv. Kryeministri dhe Ministri i Financave i qeverisë së re japoneze deklaroi se të moshuarit duhet
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
3
5
6
7
10
12
13
15
19
20
23
26
27
30