×
Japonia, 2 tetor 2012
Në Japoni do të ndërtohet një central të ri bërthamor. Kompania-operatori J-Power morri vendimin të rifillojë ndërtimin e stacionit "OMA" në Prefekturën Aomori, pasi të marrë pëlqimin e autoriteteve lokale.
Anijet e patrullimit kineze ditën e martë u vunë re në ishujt Diaoyu (Senkaku), të cilat janë objekt i mosmarrëveshjes midis Tokios dhe Pekinit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
5
6
7
8
10
13
14
15
16
18
20
21
25
26
27
28
29