×
Japonia, 1 tetor 2012
Anijet e patrullimit kineze dhe tajvaneze ditën e hënë u panë sërisht në Ishujt Senkaku (Diaoyu), të cilat janë objekt i mosmarrëveshjeve territoriale midis Tokios dhe Pekinit.
Tajfuni "Dzhelavat", që gjëmonte në rajonin e ishullit japonez Hokkaidō, po drejtohet drejt Ishujve Kurile me një shpejtësi prej 75 km/h. Viktimat të tij u bënë tashmë 2 persona - në Prefekturat Okinawa dhe Mie.
Kreu i qeverisë japoneze Yoshihiko Noda personalisht njoftoi sot përbërjen e kabinetit të
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
5
6
7
8
10
13
14
15
16
18
20
21
25
26
27
28
29