×
Japonia, 19 qershor 2012
Ministria e Shkencës dhe Teknologjisë e Japonisë ka fshehur informacionin në lidhje me ndotjen
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2012
2
3
4
5
8
9
10
11
12
13
16
17
21
22
23
24
25
26
27
29
30