×
Japonia, 9 maj 2012
Ambasadori i Rusisë në Japoni Eugjeni Afanasiev dhe kryetarët e misioneve diplomatike të vendeve
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
2
4
5
6
7
8
10
11
12
13
15
16
17
19
20
21
23
24
25
26
27
28
30
31