×
Japonia, Maj 2012
Tregtitë direkte bilaterale me monedhat kombëtare të Kinës dhe Japonisë do të fillojnë në Tokio dhe Shangai që nga 1 qershori, deklaroi ditën e martë Ministri i Financave i Japonisë Jun Azumi.
Kulla më e lartë e komunikacionit “Tokio Skytree” ditën e martë hapi
Bashkia e Tokios ka ndërmend të heqë një sërë kufizimesh në përgatitjen e peshkut helmues fugu (pesce palla) pas gati 60 viteve të rregullimit të rreptë dhe licencimit të këtij produkti.
Në fundin e detit të Gjirit të Tokios, në rajonin e derdhjes së lumenjve
KompaniaTEPCO, operatore e centralit bërthamor japonez që pësoi avari "Fukushima-1", raportoi mbi humbjet prej 10 miliardë dollarë për vitin e kaluar.
Ambasadori i Rusisë në Japoni Eugjeni Afanasiev dhe kryetarët e misioneve diplomatike të vendeve
Asnjë president rus nuk do të pranojë t’i kthejë Japonisë qoftë
Me rënien drastike të kuotimeve përfundoi tregtia e sotme në bursën e fondeve të Tokios.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
2
4
5
6
7
8
10
11
12
13
15
16
17
19
20
21
23
24
25
26
27
28
30
31