×
Japonia, 4 dhjetor 2011
Rrjedhja e rreth 45 tonë uji radioaktiv u zbulua në pajisjen për pastrimin dhe dekontaminimin
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2011
1
2
3
5
6
7
9
10
11
13
17
18
19
22
23
24
25
26
27
30
31