×
Japonia, Korrik 2011
Shërbimi Sanitar i Rusisë shpreson të marrë nga Japonia të dhëna
Më 24 korrik në Japoni do të ndalojnë përfundimisht transmetimet analoge. Përjashtim do të bëjnë vetëm 3 prefektura, të cilat pësuan dëme të mëdha nga fatkeqësia natyrore e 11 marsit.
Natën në të gdhirë të 21 korrikut në ishujt japonezë Ryukyu
Qeveria e Japonisë ka ndërmend tu blejë tokat viktimave të fatkeqësive natyrore
 Fatkeqësitë që pllakosën mbi Japoninë - tërmeti shkatërrimtar dhe cunami që shkaktuan katastrofën në centralin bërthamor “Fukushima-1”, - afruan popullin japonez me atë rus.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
22
23
24
25
27
28
29
30
31