×
Japonia, 18 mars 2011
Rusia është e gatshme ti ofrojë ndihmë humanitare Japonisë, për të
Agjencia për Energjinë Atomike  e Japonisë rriti nivelin e rrezikshmërisë s
Agjencia Ndërkombëtare për Energjinë Atomike (ANEA) gjatë dy ditëve
Avaria në elektrostacionin “Fukusima-1” për Japoninë, duke marrë parasysh dendësinë e popullsisë së vendit dhe karakteristikat e ekonomisë, mund të ketë pasoja akoma më serioze, se sa avaria e Çernobilit për Bashkimin Sovjetik.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
13
18
19
20
23
24
25
26
27
28
29
31