×
dollari, Korrik 2011
Perspektiva e default teknik për SHBA u bë akoma dhe më reale. Konsultimet e zhvilluara këtë fundjave midis Senatit, Dhomës së Përfaqësuesve dhe Shtëpisë së Bardhë sërish nuk dhanë asnjë rezultat.
Çmimi i arit u rrit sërisht dhe arriti një rekord të ri - 1624 $ për ons (ounce).
Sistemi Federal i Rezervave po përpunon planin e veprimeve në rast të default-it të mundshëm të qeverisë së SHBA.
Barack Obama është i gatshëm ti bëjë lëshime Partisë Republikane për hir të shpëtimit të vendit nga falimentimi.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
22
23
24
26
27
28
29
30
31