×
ambasador, 29 nëntor 2012
Themeluesi i burimeve të Internetit “WikiLeaks” Julian Assange vuan nga një sëmundje kronike e mushkërive dhe gjendja e tij mund të përkeqësohet në çdo moment.
Sipas njoftimeve të policisë, disa të panjohur, rreth 30 persona, të mërkurë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
2
3
4
5
7
8
9
10
11
12
13
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
30