×
ambasador, 12 shtator 2012
Zëvendësministri i Punëve të Brendshme të Libisë Wanis Al-Charef konfirmoi faktin e vdekjes së ambasadorit amerikan Christopher Stevens dhe tre bashkëpunëtorëve të konsullatës amerikane në Bengazi, transmeton Agence France Presse.
Shtetet e Bashkuara të Amerikës do të evakuojnë përfaqësinë e tyre diplomatike nga qyteti libian Bengazi, njoftojnë kanalet televizive arabe.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
4
5
6
7
8
9
10
11
13
15
16
17
18
20
21
22
23
25
27
28
29
30