×
ambasador, 19 qershor 2012
Kandidati kryesor i Presidentit Barack Obama për postin e ambasadorit amerikan në Irak deklaroi se nuk pretendon më për këtë pozitë. Specialisti për Irakun Brett McGurk e shpjegoi refuzimin e tij me ruajtjen e interesave të familjes dhe vendit së tij.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30