×
Vladimir Zhirinovski, 2013
Deputetët e parlamentit të Kirgistanit miratuan një rezolutë për shpalljen e Vladimir Zhirinovskit “persona non grata” në vend.
Ministria e Punëve të Jashtme e Taxhikistanit i dorëzoi një notë proteste Ambasadorit rus në vend, Juri Popov, duke shprehur habi në lidhje me deklaratat e Liderit të Partisë Liberal Demokratike parlamentare ruse, Vladimir Zhirinovskij. Gjatë një emisioni në kanalin televiziv "Russia-1" (russ.
Lideri i Partisë Liberal Demokrate të Rusisë, Vladimir Zhirinovski, mendon se nuk ka pasur asnjë rënie të fragmenteve të meteorit në rajonin e Uralit.
Lideri i Partisë Liberal Demokratike të Rusisë (LDPR) dhe i fraksionit të saj në Dumën Shtetërore, Vladimir Zhirinovski, i bëri thirrje Republikës Popullore Demokratike të Koresë të anëtarësohet në Bashkimin Doganor me Rusinë, Bjellorusinë dhe Kazakistanin.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31