×
Kuba, Tetor 2013

Asambleja e Përgjithshme e OKB-së votoi pro rezolutës për heqjen e sanksioneve amerikane kundër Kubës.

Një banor i New York-ut e ka shkelur në mënyrë të përsëritur bllokadën ekonomike të Kubës nëpërmjet pëllumbave-kontrabandistë.

Autoritetet kubane miratuan planin e likujdimit të sistemit me dy monedha valutore, duke llogaritur se kjo do të mundësojë rivendosjen e vlerës dhe rolit të pesos si valutë kombëtare.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
25
26
27
28
29
31