×
Kuba, Shkurt 2013
Asambleja Kombëtare e Kubës, siç edhe pritej, në seancën e parë pas zgjedhjeve të 3 shkurtit rizgjodhi Presidentin e Kubës Raul Castro edhe për një mandat tjetër presidencial.
Dimitri Medvediev gjatë kohës së vizitës së punës në
Marrëveshja për shlyerjen e borxhit që Kuba i ka Rusisë do të nënshkruhet deri në fund të vitit.
Rusia po hyn në një nivel të ri të marrëdhënieve të partneritetit me Amerikën Latine. Më 20-22 shkurt Kryeministri rus Dimitri Medvediev do të vizitojë Brazilin dhe Kubën. Gjatë këtyre vizitave zyrtare do të nënshkruhen marrëveshje dhe kontrata të rëndësishme tregtare.
Populli i Kubës votoi në zgjedhjet për Asamblenë Kombëtare - parlamentin njëdhomësh, në të cilin nuk përfshihet asnjë parti opozitare. Të gjithë kandidatët elektoralë ishin zgjedhur nga Partia Komuniste në pushtet.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
23
24
26
27
28